Вихід Запоріжжя на дорогу свободи

Наші друзі та медіа-партнери віжн-радіо “На дотик” підготували документальну стрічку-роздум, стрічку-ретроспективу про історію цілої країни і нашого міста.

Команда віжн-радіо з серпня 2021 року спілкувалась з істориками, музикантами, культурними та громадськими діячами для того, щоб зафільмувати “вихід Запоріжжя на дорогу свободи”.

Підсумком роботи став фільм, який зараз можна переглянути у відкритому доступі, адже заплановану на 26 лютого презентацію довелося скасувати через повномасштабне вторгення армії рф.

“Звісно, нині головне інформаційне джерело для живлення мізків та сердець – стрічка новин і дописи в пабліках.

Втім документалка, в яку ми вклали багато своїх особистих почуттів до нашої країни і до нашого рідного Запоріжжя, яке було, є і буде Україною, фільм, герої якого Незалежність здобували і здобувають кожний на своєму фронті – це наш дотик до наближення Перемоги у нинішній, останній російсько-українській війні” – зазначила команда віжн-радіо у мережі “Фейсбук”.
Пропонуємо нашим читачам також переглянути стрічку “Дорога свободи”, а після Перемоги обіцяємо влаштувати у бібліотеці зустріч з авторами та ідейними натхненниками фільму.
Бо ми всі впевнено й натхенно рухаємося далі дорогою свободи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *