Година поезії «Сиянье Слова золотого»: запрошуємо!!!

Година поезії

«Сиянье Слова золотого»

Четвертий рік Запорізька єпархія УПЦ проводить уже традиційні Дні православної культури ORTHODAYS.ZP – кінопокази, літературні вечори, концерти, зустрічі з молоддю, заходи для дітей та батьків, круглі столи та багато іншого.
У цьому році в рамках ORTHODAYS.ZP 15 листопада 2017 року в 16:00 в Запорізькій обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться літературно-музичний захід «Година поезії «Сиянье Слова золотого».
У ньому візьмуть участь як зрілі поети – Світлана Скорик, Маргарита Мислякова, Юрій Калашников, священик В’ячеслав Власенко (Радислав Гуслін), так і юні обдарування – Анастасія та Катерина Гуржій.

Крім того, любителі живого слова і музики зможуть зустрітися з гостею з Дніпра Ольгою Лебединської та художнім керівником Творчого об’єднання “Плеяда” Анною Кіящук.

Крім насолоди віршами і піснями, всі, хто прийшов на “Годину поезії”, зможуть дізнатися про унікальний міжнародний фестиваль мистецтв “Зірка Різдва”, який 12 січня 2018 року вже в шостий раз розкриє свої гостинні двері. В цьому році всіх учасників фестивалю чекатиме безліч сюрпризів, оскільки фестиваль розвивається і змінює свою концепцію, перетворюючись з літературно-музичного – в фестиваль мистецтв.
Приходьте, нудно не буде!
Запорізька обласна бібліотека для юнацтва (проспект Соборний, 210).
15 листопада 2017 р 16:00
Вхід вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *